Výroční schůze KVD Vyškov 9.11.2021

11.11.2021

U příležitosti svátku Dne válečných veteránů, který slavíme 11. listopadu a konec první světové války, jsme se sešli 9.11.2021 ve společenském sále VeV-VA Vyškov. 11. listopad je připomínkou největší tragédie lidstva, kdy do válečného konfliktu bylo povoláno na 60 milionů vojáků, z nichž se 9,5 milionů už domů nevrátilo.

Za VeV-VA Vyškov-Dědice se slavnostního zasedání zúčastnila tisková mluvčí kpt. Monika Nováková. Z odboru péče o vojenské důchodce z MO přijel Ing. Vladimír Petr.

Vzhledem k epidemii covid-19, která zastihla nejen Českou republiku, ale i celý svět, jsme dodržovali veškerá nařízení vlády ČR a z tohoto důvodu jsme se neviděli celé 2 roky.

Bohužel, ani výbor KVD se nescházel, pouze mezi sebou komunikoval telefonicky či elektronicky. Veškeré zprávy, které jsme získali jak z MO oddělení péče o vojenské důchodce, tak z VeV-VA Vyškov, jsme vám předávali pomocí e-mailových zpráv. Členům, kteří nemají internet a jsou odkázáni na telefonické spojení s předsedou KVD Ing. Uhlířem nebo úsekové důvěrníky, rádi poskytneme informace k danému problému.

Zprávu výboru Klubu vojenských důchodců najdete v příloze.

Fotogalerie

Zápis z výroční schůze 9.11.2021


Seznam poskytovatelů masáží a optimetristů (optiků)
zapsaných v Národním registru poskytovatelů zdravotních služeb

Lidmila Jandorová

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky